Alajärvellä
1.7.–2.7.2022

Aatos & Marja-leena

Aatos & Marja-Leena projekti on soittanut alkusävelensä jo vuonna 2014. Vuosien aikana idea ja ajatus on kehittynyt ja muotoutunut.

Musiikissamme kuuluu vivahteita bluesista, rockista, popista ja reggaesta. Lauluissa käsittelemme elämää omien kokemusten ja oivallusten kautta sekä otamme kantaa nykypäivään.

Musiikissa parasta on se fiilis ja se tunne. Toivomme sen välittyvän laulujemme kautta kuulijoille.

Aatos Pokela

Olen ennen kaikkea unelmoija ja elämästä nautiskelija. Kitaran soiton lisäksi laulan ja soitan mm. bassoa, rumpuja sekä koskettimia. Olen myös kova puhumaan ja tulevaisuudessa tähtäimenä on päästä luennoimaan unelmista, onnellisesta elämästä ja tiimi-työskentelystä.

Kotisivuni löytyvät osoitteesta aatospokela.fi , sivuilta löytyy blogini sekä minun ja Marja-Leenan podcast Hetkiä ja Oivalluksia.

Mahtavaa, iloista ja unelmien täyteistä tätä hetkeä just sulle!

Marja-Leena

Olen helposti innostuva unelmien ja ideoiden jahtaaja. Laulamisen lisäksi soitan myös kitaraa ja fiiliksellä harjoittelen kaikkia muitakin soittimia. Sanoituksia olen kirjoittanut 7 vuoden ajan. Rakastan kaikkea luovaa toimintaa ja elämässä pyrin tekemään asioita mitkä tuntuvat sydämessä hyvältä. Tähtäimenä on saattaa valmiiksi albumillinen biisejä.

Kotisivuni löytyvät osoitteesta marja-leena.fi

Don´tBeShy!

 

JPYP

Osuuspankki

omasp

Mertaniemi

JAPO

Huvila-Seppälä

 

Saltexin sivuille

Kujakon

Alajärven Sahkön sivuille

Saarenpää Oy

 

Tämä sivusto on tehty JAPO WebEditorilla