Alajärvellä
2.7.–3.7.2021

Eeddspeaks Meet & Greet

Tubettaja Eeddspeaks eli Eetu Pesonen on yksi Suomen Youtube-maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä konkareista, joka on tehnyt videoita ammattimaisella ja asiallisella otteella jo vuosien ajan. Hänen kanavansa koostuu pääosin arkisista videoista, mutta myös haasteista, matkustelusta sekä elektroniikkaan ja ruoanlaittoon liittyvistä videoista.

Eetulla on myös pelikanava Eeddplays, joka keskittyy useiden eri pelien läpipelaamiseen. Hänet on palkittu Tubeconin Awardseissa aiempina vuosina ja hänet on nähty esiintymässä ja luennoimassa niin kouluissa kuin yrittäjätilaisuuksissakin. Lisäksi hän on ollut mukana erilaisissa paneelikeskusteluissa ja useissa meet & greeteissä. Hänet tunnetaan myös hyvin aktiivisena striimaajana eri lani- ja pelitapahtumissa, kuten Assemblyillä.

Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Eetun Meet & Greet järjestetään Rokuliperjantaina 5.7.2019 klo 14.00 alkaen paikkana kesäravintola HeikunKeikun (Sairaalatie 1, 62900 ALAJÄRVI)

Pääsymaksu 5e

Lisätietoa aikatauluista myöhemmin.

 

 

 
 
 
 

JAPO

Huvila-Seppälä

 

ABC Alajärvi

Alajärven Lämpö

Metsänhoitoyhdistys

Saltexin sivuille

Kujakon

Rakennusliike Ranta

Ruukin sivuille

Alajärven Sahkön sivuille

Saarenpää Oy

Keitele Group

SCF Security

Tämä sivusto on tehty JAPO WebEditorilla