Alajärvellä
5-6.7.2019

Nelimarkka-museo/Villa Väinölä Näyttelyt

Tiina Laasonen Muistijälki 9.6. - 2.9.2018

Kuvanveistäjä Tiina Laasosen näyttelyssä Muistijälki on esillä taiteilijan viimeaikaisia puuveistoksia sekä tila- ja ympäristötaideteoksia. Näyttelykokonaisuus koostuu kolmesta eri teossarjasta, joiden tematiikka käsittelee ihmisyyttä. Teokset luovat emotionaalisen elinkaaren lapsuuden muistikuvista onnellisuuden etsimisen kautta muistin merkitykseen oman identiteetin säilyttämisessä.

Meri Pauniahon grafiikkaa 9.6. - 2.9.2018

Taidegraafikko Meri Pauniaho kuvaa teoksissaan erilaisia tiloja, huoneita ja maisemia, joissa ihmisen läsnäolo tuntuu, mutta ihmisistä ei näy. Pauniahon teokset ovat monivärisiä kohopainovedoksia tai koho- ja syväpainotekniikoiden yhdistelmiä.

Perusnäyttely

Mestarit yhdessä - Eero ja Alvar Alajärven maisemissa
Näyttely esittelee Eero Nelimarkan (1891 – 1977) ja Alvar Aallon (1898 – 1976) elämää ja tuotantoa Alajärven näkökulmasta. Alajärvi kuului eri vaiheissa molempien mestareiden elämään - lapsuuteen, Suomen itsenäisyyden alkuun, sotavuosiin ja vanhuuden päiviin.

Museo on avoinna
ti-pe 11-17
la 12-16
su 12-17

Liput 6/4€/museokortti

Väinölässä Marja Kolu: Kasvoista kasvoihin
Marja Kolun vuorovaikutteisessa taideprojektissa Kasvoista kasvoihin taiteilija tulee vapaaehtoisten mallien luo, heidän tuttuun ympäristöönsä tai järjestää piirustustilanteen julkiselle paikalle.
Ennen varsinaista muotokuvapiirustusta katsotaan muotokuvataiteen klassikoita ja keskustellaan erilaisista muotokuvien toteutustavoista tai tarkastellaan mallien omien valokuva- albumien kuvien pohjalta syntyneitä ajatuksia, muistoja tai aikalaistapahtumia.
Kolun ensimmäinen vuorovaikutteinen potrettipaja toteutui Vaasan kalasataman rannassa vanhassa satamavalvojan mökissä kesällä 2016 ja nyt pajoja ja näyttely pidetään Villa Väinölässä.

Ajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

 

 

 

 

JAPO

Huvila-Seppälä

 

Mäkelä Alun sivuille

ABC Alajärvi

Alajärven Lämpö

Metsänhoitoyhdistys

Saltexin sivuille

Kujakon

Nordin sivuille

Rakennusliike Ranta

Ruukin sivuille

Alajärven Sahkön sivuille

Saarenpää Oy

Keitele Group

Tämä sivusto on tehty JAPO WebEditorilla