Alajärvellä
2.7.–3.7.2021

Vaiettu Salaisuus 

Vaiettu Salaisuus yhtye on perustettu kesällä 2010 soolokitaristi Miso Moision ja laulaja Olli Kiiskisen tavattua sattumalta Jämsäläisessä ravintolassa jossa tuolloin vain 16 vuotias rautalankavirtuoosi Miso oli tuurauskeikalla.

Herrat tutustuivat ja siitä se sitten jotenkin vaan lähti rullaamaan. Mison isoveli Jyri lähti mukaan komppikitaraan ja muukin bändi löytyi nopeasti kasaan. Veljesten naapuri Pasi oli Jyrin kanssa soitellut jo aiemminkin yhteisissä bändeissä ja päätyi siten mukaan rumpaliksi.Basisti Jarmo eli Jarski löydettiinkin virtuaalimaailman tallelokeroista muusikoiden.netistä "Wanted" palstalta. Jabaduu nimimerkkinen basisti saapuikin Keuruulle treeneihin syksyllä 2010.

Pumppu oli kasassa ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Rautalankaa, Agents&Topia, A-aaltoo, Baddingiä ja Hurmioo soiteltiin covereina noin vuoden verran kunnes aloimme tekemään myös omia biisejä. Aluksi keikkailimme nimellä Tuntematon Hauta, joka myöhemmin vaihdettiin pääosin markkinointisyistä Vaietuksi Salaisuudeksi. Nykyistä musiikkityyliämme voisi kuvailla eräänlaiseksi rock-iskelmäksi.

Bändin jäsenet
 
  • Olli Kiiskinen,Laulu.
  • Miso Moisio, Soolokitara.
  • Jyri Moisio, Rytmikitara.
  • Pasi Jokinen, Rummut.
  • Jarmo Lehtonen, Bassokitara.
 
 

JAPO

Huvila-Seppälä

 

ABC Alajärvi

Alajärven Lämpö

Metsänhoitoyhdistys

Saltexin sivuille

Kujakon

Rakennusliike Ranta

Ruukin sivuille

Alajärven Sahkön sivuille

Saarenpää Oy

Keitele Group

SCF Security

Tämä sivusto on tehty JAPO WebEditorilla