Alajärvellä
1.7.–2.7.2022

Rokulipäivien vieraskirja

Seuraavatsivu: 2/5Edelliset

[ kirjoita viesti ]
Nimimerkki:Suomen paras lentopalloilija
Viesti:

Nyt ehdottomasti Tommi Siirilä mukaan joko Rokulipäiville tai syksyn johonkin Alajärven tuotteen tai palvelun markkinointitilaisuuteen. On se Tommilta niin mahtavaa peliä, että Tsekki jäi kakkoseksi. 15 pistettä Tsekin kivikovasta kentästä on niin kova saavutus, että kuuluisa venäläinen lentopalloilijaVjatseslav Platonovkin jää kauas taakse.


30.05.2017 22:03

Nimimerkki:Kirkastetaan Alajärvi
Viesti:

Toivottavasti moni on lukenut Hesarin jutun 19.5.2017 siitä, kuinka Littoistenjärvi kirkastettiin. Ja tähän hommaan ei tarvita edes sitä kuuluisaa Kiteen kirkasta, vaan polyalumiinikloridiliu-osta. Tämän jälkeen Alajärvellä voi järjestää hienoja kanootti- ja purjehduskisoja.

Totta kai samalla rantatonttien arvo, virkistysarvo ja markkinointiarvo paranee varmasti. Ihme, etteivät ole vieläkään julkaisseet juttuvinkkiä paikallislehdissä, vaikka syitä olisi ihan riittävästi.


23.05.2017 20:30

Nimimerkki:Mäkiautokisassa on voimaa
Viesti:

Korkea-ahon talolta Luoma-ahon leipomolle riittää vamasti vilskettä ja vipinää, kun junnujen mäkiautot kaahaavat kovaa vauhtia alamäkeä. Leipomotuotteet ja makkarat käyvät varmasti kaupaksi. Ja jännityksen takaa tietysti paikallinen autoliike Käyttöauto tapahtuman sponsorina.


19.05.2017 19:03

Nimimerkki:Ny rillataan, sanoi Juti
Viesti:

Paikallisen Alajärven sisäätulotien S-Marketin pihaan saa varmaan Timo Jutilan markkinoimaan lihatuotteita. Hän on jo rekisteröinyt huudahduksensa Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Lisäkiihokkeena voi arpoa yhdelle vuoden makkarat joka säälle.


17.05.2017 20:30

Nimimerkki:Valehtelijoiden klubi
Viesti:

Helge "Heguli" Herala oli aikoinaan ohjelmansa suosittu isäntä ja pehtoori tv:ssä. Vanhojen esineiden käyttötarkoituksen arvaaminen voisi olla sopivaa nauruteatteria paikan päällä olevalle yleisölle. Juontajaksi saadaan varmasti Suomen tunnetuin huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Hänet me tunnemme jo Alajärven jäähallilla pidetystä huutokaupasta.


17.05.2017 20:22

Nimimerkki:Sukkulaviestillä taivaaseen
Viesti:

Yksi vaihtoehto lisää ohjelmaan on tietysti liittää mukaan ala-asteiden riemukas sukkulaviesti Kitron Stadionille. Koulut ovat siinä vaiheessa jo loppuneet, mutta sopivalla porkkanalla voisi saada riittävästi osallistujajoukkueita kisaan.


17.05.2017 20:09

Nimimerkki:Nikkarityttö
Viesti:

Ehdotus rokulille! Miten olisi kilpailu, kaunein kesätuoli kolmesta Eurolavasta ja palkinnoksi vaikka kassi kesälimpparia. Olisi varmasti nyt aikaa näprätä luovia ja kauniita kesätuoleja. Tilaa on näitä luomuksia varmasti esitellä ympäri kaupungin keskustaa. Hauskaa olla pitää ja halvalla!


17.05.2017 14:35

Nimimerkki:F1-fani
Viesti:

Muutama vuosi sitten oli Alajärven Rokulipäivillä Jyrki Järvilehdon Lotus-auto paikalla ja sillä ajettiin keskustassa. Hinta taisi olla 20 euroa per kyyditettävä per 10 minuuttia. Kaksipaikkaisella autolla oli tosi kiva huristella paikalla.


14.05.2017 00:40

Nimimerkki:P.S
Viesti:

Voisiko Alajärven Kauppaoppilaitos järjestää joko muotinäytöksen tai ainakin vitriininäyttelyn Alajärvellä myytävistä palveluista ja tavaroista? Vielä on aikaa ennen kuin koulut loppuvat Varsinkin vitriininäyttely on ollut suosittu kevään avaus.


09.05.2017 16:12

Nimimerkki:Työnäytös
Viesti:

En ole ihan varma, mutta eikös Vertalanmäellä ole Hankaniemen sepän paja? Ainakin Möksyssä on Kyösti Heikkilän sepän paja, jossa Vaasan valmiusliiton naiset tekivät valamalla kuumassa ahjossa rautanauloja ja muita tykötarpeita käyttöömsä. Sepän työ on mielenkiintoista seurattavaa ja sieltä on moni saanut metallityöpulmiinsa apua aina auranteosta lähtien.


03.05.2017 13:41

Nimimerkki:Suomi 100 vuotta - lisää tapahtumia
Viesti:

Teen saman ehdotuksen kuin Järviseutu-lehteen eilen lähettämässäni viestissä.

Ovathan Ruotsiin ja USA:han lähteneet suomalaiset vielä useassa tapauksessa tunteneet juurensa olevan vielä syvällä Suomessa. Näistä maista saadaan takuulla mukaan taidemaalareita, valokuvaajia ja muusikoita Rokulipäiville lyhyellä varoitusajalla.

Myös muilla aloilla on kiinnostavia henkilöitä: Riihiahon Aimon tytär on jalokivikauppias ja Kirsti Doukas on entinen Kalevala korujen pääsuunnittelija.

Järjestäkää tuotteista näyttely Alajärven kirjastoon ja heinäkuussa on vielä Aaltoja ja Aarioita tilaisuus, joissa näitä taiteilijoita voi käyttää tähtinä houkuttelemaan paikalle lisää väkeä.


30.04.2017 12:30

Nimimerkki:Kivikasvot Alajärvelle!
Viesti:

Korjaus äskeiseen:

Kivikasvot esiintyvät Lappajärvellä 2 kertaa, mutta koko kesäkaudella ainakin tähän päivään tehtyjen varausten mukaan peräti 18 kertaa.

Suosittua yhtyettä kaipaa moni Alajärvellä!


01.03.2017 13:45

Nimimerkki:Kivikasvot Alajärvelle!
Viesti:

Aikavälillä 1.-30.7 2017 Kivikasvot esiintyvät 8 kertaa Lappajärven Halkosaaren kesäteatterissa.

Voihan se porukka esiintyä Alajärvellä Rokulipäivillä Suomi 100 vuotta juhlatilausuuden osana.

Kivikasvot esiintyivät Järviradiossa muutama vuosi sitten, joten on hyvin mahdollista saada Fredi ja kumppanit paikkakunnalle.


01.03.2017 13:40

Nimimerkki:MM-pokaali Alajärvelle!
Viesti:

Nyt on loistava tilaisuus saada tämän vuoden 2016 joko alle 20-vuotiaiden tai alle 18-vuotiaiden jääkiekon junioreiden MM-pokaali Alajärvelle. Kun vielä Jesse Puljujätvi oli jo tarkoitus saada paikkakunnalle ja Rokulipäiville aikaisemmin, niin nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi. Onnistuu varmasti, kun toimitaan heti!


25.04.2016 13:46

Nimimerkki:Sponsoroituja esiintyjiä
Viesti:

Olen tulkitsevinani, että te laitatte markkinoille alajärveläisten yritysten sponsoroimia essintyjiä. Ajatus on hyvä ja kannatettava. Nyt vain täyttämään muita tyhjiä kohtia aikataulussa samalla periaatteella. Tämä on jotain uutta, jota ei ole aikaisemmin nähty.


04.03.2016 18:21

Nimimerkki:Vierailija
Viesti:

Täällä on runsaasti esimerkkejä niistä tilaisuuksista, joita kannattaa ja pitää järjestää. Ottakaa ne ensin käsittelyyn toimikunnassa.


29.11.2015 19:38

Nimimerkki:Ylläpitäjä
Viesti:

Rokulipäivien markkinat ovat perinteisesti kestäneet kaksi päivää. Oheisohjelmaa on tulossa myös ainakin sunnuntaille mutta niistä tiedotetaan kunhan asiat varmistuvat.


29.09.2015 21:19

Nimimerkki:Ihmettelijä
Viesti:

Pitääkö paikkansa, että seuraavan vuoden eli 2016 Rokulipaivat ovat vain kaksi paivaa kestävät? Ilmoittakaa syy moiseen. Jos Alajärven kaupunki ja yrittäjät haluavat myönteistä julkisuutta riittävästi, niin jo yksistääm lomalaisten takia kotiseutujuhlan on oltava melkein viikon mittainen tapahtuma.


29.09.2015 12:46

Nimimerkki:Katsoja
Viesti:

Tuli mieleeni, että Alajärven oma poika Janne Pihlajaharju voisi toimia Alajärven Rokulipäivien tapahtumapromoottorina. Hän asuuu nykyisin Vantaalla, joten osoitteen ja puh.nron saa varmaan tuttavilta. Rokulipäivät tarvitsee joka tapauksessa henkilöä, jolla on suhteet esiintyjiin kunnossa.


30.06.2015 13:13

Nimimerkki:rokulipäivä kävijä
Viesti:

odottaisin jotain "repäisevää" siis jotain näytöstä esimerkiksi mikä saisi väen liikkeelle,joka kiinnostaisi lähteä paikanpäälle näkemään ja kokemaan jotain ihan uutta,mutta mitä,en osaa tarkemmin määritellä,keksikääpä te muut mikä se sitten olisi.


29.06.2015 17:53

 

JPYP

Osuuspankki

omasp

Mertaniemi

JAPO

Huvila-Seppälä

 

Saltexin sivuille

Kujakon

Alajärven Sahkön sivuille

Saarenpää Oy

 

Tämä sivusto on tehty JAPO WebEditorilla